Servicii

Atelierul dispune de personal experimentat, echipat si instruit pentru a putea raspunde prompt oricaror solicitari. Atelierul este echipat cu o gama completa de instrumente specifice, incluzand toate sculele speciale necesare, furnizate de fabricant.

Mai mult

Situat intr-o locatie accesibila, SICARO SA va pune la dispozitie servicii ITP pentru autoturismul dumneavoastra pin standul specializat, autorizat de Registrul Auto Roman.

Mai mult

Utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii, lucratorii nostri specializati in vopsitorie vor executa lucrari de vopsire de cea mai buna calitate in cele mai bune conditii.

More

Executam in atelierul nostru de tinichigerie indreptarea elementelor de caroserie si interventia pe structura de rezistenta la rece.

Mai mult

Servicii

Service

O gama intreaga de servicii de intretinere si reparare a autoturismelor.

Piese de schimb

Va oferim toata gama de piese de schimb si accesorii originale.

Personal calificat

Serviciile unui personal experimentat si competent.

Tinichigerie - vopsitorie

Efectuam lucrari de tinichigerie - vopsitorie folosind echipamente de ultima generatie.

DESPRE NOI

Va oferim garantia unei supravegheri atente a masinii dumneavoastra.

Uita de griji!

Ne vom asigura ca experienta neplacuta de a aduce o masina la reparat, va deveni prin noi relaxanta si lipsita de griji.

Preturi competitive

Aducand masina la SICARO, profitati de cea mai profesionala, economica si rapida solutie din partea noastra.
SICARO SA

Echipa noastră specializată se află la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi consultanţă şi servicii de calitate la cele mai ridicate standarde.

Mai mult