Gama Motrio

Filtre

FILTRU ULEI MOTRIO

Filtrul de ulei trebuie să garanteze, pe toată durata de viaţă a motorului, o anumită puritate a uleiului de motor.

FILTRU DE AER MOTRIO.

Filtrul de aer asigură buna funcţionare a motorului, previne pierderea puterii, îmbâcsirea debimetrului sau supraconsumul de ulei.

FILTRU BENZINĂ MOTRIO

Filtrul de benzina este echipatcu o hârtie filtrantă care serveşte la retenţia impurităţilor şi a altor particule fine conţinute de combustibil. O dată epurat, carburantul asigură funcţionarea optimă a sistemului de injecţie. Înlocuirea se face rapid, fără nici o dificultate. Un filtru de bună calitate prelungeşte viaţa injectoarelor şi contribuie la un consum minim al motorului.

FILTRE DE MOTORINĂ

Filtrul curata carburanţii de toate impurităţile, dar şi de apa care se afla în cuvele furnizorilor de combustibil.

Aceste particule şi reziduuri pot obtura şi strica sistemele de injecţie foarte precise ale vehiculelor pe motorină. Un filtru de carburant încărcat cu depuneri de praf si ulei ars va provoca un consum suplimentar, opriri ale motorului şi poate deteriora toba de eşapament.

Protejează sistemul de injecţie împotriva trecerii de particule sau apă. Evită pătrunderea apei în sistemul de injecţie şi dezvoltarea mucegaiului şi a bacteriilor în filtru, formarea gheţii, coroziunea sau stricarea sistemului de injecţie.

Evacuează aerul sub formă de bule suficient de mici, care se formează natural în circuit sub efectul decompresiunii, către pompa HP. Diminuează viscozitatea motorinei la temperatura ambiantă scăzută.

FILTRU HABITACLU MOTRIO

Filtrele de habitaclu asigură filtrarea prafului şi a polenului, reducerea concentraţiilor de gaze poluante şi minimizarea mirosurilor dezagreabile din habitaclu.

Gama Motrio - Filtre

Servicii

Service

O gama intreaga de servicii de intretinere si reparare a autoturismelor.

Piese de schimb

Va oferim toata gama de piese de schimb si accesorii originale.

Personal calificat

Serviciile unui personal experimentat si competent.

Tinichigerie - vopsitorie

Efectuam lucrari de tinichigerie - vopsitorie folosind echipamente de ultima generatie.

DESPRE NOI

Va oferim garantia unei supravegheri atente a masinii dumneavoastra.

Uita de griji!

Ne vom asigura ca experienta neplacuta de a aduce o masina la reparat, va deveni prin noi relaxanta si lipsita de griji.

Preturi competitive

Aducand masina la SICARO, profitati de cea mai profesionala, economica si rapida solutie din partea noastra.
SICARO SA

Echipa noastră specializată se află la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi consultanţă şi servicii de calitate la cele mai ridicate standarde.

Mai mult