Gama Motrio

Aprindere

BATERII MOTRIO

Indispensabilă pentru pornirea motorului, bateria reprezintă totodată sursa de energie pentru toate componentele electrice (iluminare, autoradio, alarmă, etc...) şi electronice ale vehiculului. Şocurile termice generate de schimbarea temperaturii exterioare reprezintă frecvent sursa defectelor tehnice. Durata medie de viaţă a unei baterii este de 4 ani.

BUJII DE PREÎNCĂLZIRE

Bujiile de preîncălzire Motrio asigură demarajul vehiculelor echipate cu motoare diesel în perioada rece, la fel de rapid ca şi pentru vehiculele echipate cu motoare pe benzină.

Bujia de preîncălzire Motrio acţionează atât în fazele de preîncălzire şi de demaraj, cât şi în următoarele 180 secunde după pornire, ceea ce asigură protejarea mediului şi a motorului.

Bujiile de preîncălzire Motrio conţin 2 filamente: un filament care permite menţinerea temperaturii optime de încălzire şi de un filament de regularizare care serveşte la protejarea împotriva fazelor de supraîncălzire.

BUJII DE APRINDERE

Tehnologie 4 electrozi.

Gama Motrio - Aprindere

Servicii

Service

O gama intreaga de servicii de intretinere si reparare a autoturismelor.

Piese de schimb

Va oferim toata gama de piese de schimb si accesorii originale.

Personal calificat

Serviciile unui personal experimentat si competent.

Tinichigerie - vopsitorie

Efectuam lucrari de tinichigerie - vopsitorie folosind echipamente de ultima generatie.

DESPRE NOI

Va oferim garantia unei supravegheri atente a masinii dumneavoastra.

Uita de griji!

Ne vom asigura ca experienta neplacuta de a aduce o masina la reparat, va deveni prin noi relaxanta si lipsita de griji.

Preturi competitive

Aducand masina la SICARO, profitati de cea mai profesionala, economica si rapida solutie din partea noastra.
SICARO SA

Echipa noastră specializată se află la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi consultanţă şi servicii de calitate la cele mai ridicate standarde.

Mai mult